Thumb a8bdd4ee6443826f8982d0079c1d06cea5866636
Qr
6f4b214461310ca606dcbaa6fc05d0125594e4af

Dutch Earpers

Ik collecteer omdat:

Om de start van het derde seizoen van de tv serie Wynonna Earp te vieren, willen we als fans geld inzamelen voor een goed doel dat bij de serie past. Wynonna Earp is een feministische serie waarin vrouwen zowel voor als achter de schermen een grote rol spelen. De belangrijkste rollen zijn weggelegd voor vrouwen en ook het populairste romantische stel in de serie bestaat uit twee vrouwen ('WayHaught'). De serie staat synoniem voor inclusiviteit, diversiteit en opkomen voor waar je in gelooft . Dit is ook terug te vinden in het fandom: vele fans ('Earpers' genaamd) zijn LHBTQI en proberen een verschil te maken in de wereld door 'het goede te doen'.

Veel van deze fans maken echter helaas ook zelf dagelijks in hun eigen omgeving mee dat het nog niet overal goed gesteld is met de positie van vrouwen, meiden, transgenders en intersekse personen.

Vandaar onze steun aan Mama Cash. Met deze donaties kan Mama Cash verder met haar missie; het ondersteunen van organisaties die overal ter wereld opkomen voor de rechten van vrouwen, meiden, transgenders en intersekse personen.

Onder de donateurs verloten we Wynonna Earp goodies zoals een gesigneerde foto van Dominique Provost-Chalkley en Katherine Barrell ('WayHaught'), een Wynonna Earp stripalbum (convention exclusive) en een set Wynonna Earp pokerkaarten.

Om er zeker van te zijn dat je meegenomen wordt in de verloting van de goodies, zet dan je Twitter handle bij je naam in onderstaand veld of DM een screenshot van je donatie naar @dutchearpers.

De deadline van de inzamelingsactie is 31 juli 2018 aan het einde van de dag.

9

donaties

€ 200

ingezameld